Voor (toekomstige) partners

Wij moedigen iedere vorm van samenwerken aan want samen staan we sterker om een gezamenlijk doel te bereiken! Een kleine greep van verbeter- en samenwerkmogelijkheden:

 • Informatievoorziening. We willen de gebruiker van grondige maar duidelijke informatie voorzien. Kan uw organisatie of jij als persoon ons hierbij helpen? Dit kan zowel inhoudelijk als grafisch zijn.
 • Blogs. Ken jij of ben jij een blogger die graag schrijft over bewuste mode en daaraan gerelateerde onderwerpen en lijkt het je leuk om met Project Cece samen te werken? Laat het ons weten! Dit kan zowel incidenteel als structureel zijn.
 • Grafisch. Wij zijn geen grafisch ontwerpers maar doen ons best! We maken op de website gebruik van OpenStock beelden die commercieel hergebruikt mogen worden. Zie jij manieren hoe dit beter kan of kan je hierbij helpen? Laat het ons weten!
 • Financieel. Om continuïteit en professionaliteit te waarborgen is een duurzaam bedrijfsmodel belangrijk. Ideeën of ziet u nieuwe mogelijkheden? Wij horen graag van u.

Wat zijn de voordelen van Project Cece voor uw webwinkel? 

Project Cece biedt een unieke marketing kans voor kleding webwinkels die zich richten op de bewuste consument. De bezoekers van Project Cece behoren namelijk precies tot deze doelgroep. Project Cece is daarmee een ideale schakel tussen de bewuste kleding webwinkels en hun doelgroep. Project Cece bevordert de verkoop van het bewuste aanbod op uw website op drie manieren: 

Project Cece

 • ... Verhoogt de vindbaarheid van de winkel online
  Search Engine Optimization

  Project Cece plaatst niet één of weinig links naar de webwinkel, maar bevat meerdere links pér artikel dat aangeboden wordt op de webwinkel! Het minimale aantal links dat naar de webwinkel verwijst vanaf Project Cece is dus gelijk aan het aantal bewuste artikelen dat de webwinkel aanbiedt. Daardoor verhoogt Project Cece in één klap het totaal aantal externe links dat naar de webwinkel verwijst. Het grote aantal links naar de webwinkel verhoogt de ranking van de website bij zoekmachines. Het kan er dus voor zorgen dat de webwinkel op zichzelf hoger eindigt bij de resultaten van zoekmachines als gebruikers naar gerelateerde termen zoeken. 
 • ... Verhoogt de naamsbekendheid van de winkel

  Een groot voordeel van het vertonen van het aanbod op Project Cece is dat de naam van de webwinkel veelvuldig gevonden wordt in de positieve context van modieuze, bewuste en innovatieve kledingaanbieders. Project Cece biedt daardoor een manier voor het bereiken van nieuwe klanten en het vergroten van de naamsbekendheid. 

 • ... Verhoogt de vindbaarheid specifiek gezochte artikelen

  Naast het verhogen van de algemene vindbaarheid van de winkel, verhoogt Project Cece de vindbaarheid van specifieke artikelen in het winkelaanbod. Consumenten kunnen via de website van Project Cece namelijk direct invoeren naar welke artikelen ze op zoek zijn en daarop filteren. Als uw webwinkel een gezocht artikel aanbiedt zal deze direct aan de gebruiker worden weergegeven. Op deze manier worden uw artikelen automatisch weergegeven als gebruikers op zoek zijn naar dergelijke artikelen. Zo hoeft de consument de verschillende webwinkels niet eerst stuk voor stuk af te struinen waarbij de kans bestaat dat het artikel op uw website niet gevonden wordt (bijvoorbeeld als de consument al bij eerdere winkels de zoektocht beëindigt). De kans dat deze specifiek gezochte artikelen in uw aanbod gevonden worden, wordt dus vergroot door het vertonen van het aanbod op de Project Cece website. 

Aan welke voorwaarden voldoen de getoonde webwinkels?

Alle webwinkels die op onze website getoond worden zijn op de één of andere manier duurzaam. Per winkel hebben wij gekeken op wat voor manier zij duurzaam zijn, hoe zij hun productieprocessen controleren en hoe zij hun producten aanbieden. Voorwaarden waaraan zij voldoen is dat het productieproces ook door onafhankelijke partijen wordt bestempeld als duurzaam, zij transparant zijn over het productieproces en hun producten op een dusdanig aantrekkelijke manier aanbieden dat wij van mening zijn dat zij passen bij een moderne, levendige leefstijl.


Vragen/interesse? 

Wij staan klaar voor kleine en grote vragen en/of ideeën. Neem bij twijfel contact met ons op! Dat kan per email: [email protected] of via de contact pagina op de website. We geven u graag ons telefoonnummer of spreken met u af mocht u dat fijn vinden.
X
De laatste nieuwtjes max. eens per maand.