Eerlijke en duurzame tassen vind je nu nog gemakkelijker!

Noor Veenhoven

Eerlijke en duurzame tassen vind je nu nog gemakkelijker!

De duurzame tassen blijven binnenstromen op Project Cece! Zoveel dat ze een beetje uit hun subcategorie barsten. Inmiddels hebben we al meer dan duizend tassen verzameld en met alle verschillende soorten tassen die er zijn werd het tijd om de tassen af te splitsen van zijn moedercategorie ‘bags and accessories’ en zijn eigen subcategorie familie te laten beginnen. Daarom geven we deze blog graag een tour door onze splinternieuwe tassencategorie!

     Meteen de tassen categorie ontdekken? Klik hier!

Love your backpack 

Een goede rugtas is het halve werk. Of het nu gaat om werk, school, op reis, of op een festival, je rugtas is je beste vriend. In onze backpack categorie vind je ze dan ook in alle soorten en maten. Van de urban rugtas van RAINS die dit jaar een van de populairste tassen in het straatbeeld is, naar de prachtige stijlvolle Matt & Nat rugtas elke outfit sophisticated maakt. Daar tussenin hebben we natuurlijk ook nog een heleboel gezellige tassen met leuke prints en mooie verhalen.

Shop hier alle rugtassen!

Backpacks

Clutch it up

Altijd je essentials bij de hand in een prachtige clutch. Je kunt ze nu eindelijk gemakkelijk bij ons vinden. Ze zijn er weer in alle smaken, van stijlvol en sophisticated naar festival hippie stijl. Maar niet alleen in stijl hebben we een grote variatie, ook in duurzaamheid. We hebben clutches van het duurzame vissenleer van Ms. Bay, maar ook van handgewoven bananenblad zoals die van Common Texture. Er is nog veel meer moois dus neem zeker een kijkje.

Ontdek hier al onze clutches.

clutches

Ready for business

Elke professional heeft natuurlijk natuurlijk een goede werktas nodig. Een tas waar een laptop in past en die professionaliteit uitstraalt. Hier hebben we mooie vegan leren tassen die zijn gevoerd met polyester van gerecycled PET, stoere urban tassen gemaakt van gerecyclede billboards, en prachtige rustieke leren aktetassen gemaakt van eco-leer. Al deze tassen zijn natuurlijk ook gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden voor een leefbaar loon.

Vind hier al onze werktassen.

Workingbags

Handbags are a girls best friend

Een mooie handtas tovert menig glimlach op een gezicht. Vooral op je eigen ;). We hebben hier ook weer geweldige vondsten gedaan in onze catalogus. Zoals dit gave blauwe tasje gemaakt van veganistisch leer. Het tweede tasje hieronder is van soepel eco-leer en kan zomaar je nieuwe favoriete tasje zijn. Het laatste tasje dat hieronder wordt uitgelicht is al helemaal bijzonder, het is namelijk gemaakt van de lipjes van blikjes. Hoe gaaf is dat!

Browse hier door al onze handtassen.

handbags

And many more…

We hebben nog ontzettend veel meer mooie tassen categorieën maar voor deze blog is het weer even genoeg. Ga vooral zelf ontdekken in de schatkist van duurzame tassen die voor je zijn verzameld. Zijn er nog eerlijke en duurzame tassen die je absoluut mist? Laat het ons vooral weten, dan zullen we ons best doen om ze aan onze collectie toe te voegen.


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳